Fastighetsförsäkring

Stora som små fastigheter ska vara försäkrade på rätt sätt. Det är viktigt att allt ifrån byggår till ytor och användningsområden för lokaler är korrekta i er försäkring för att ersättningen ska bli rätt när det händer någonting.

Bostadsrättsförening?

Som förtroendevald styrelseledamot i en bostadsrättsförening har man en plikt att se till att föreningens olika avtal är så bra som möjligt. En kostnad som oftast ökat ganska rejält med åren utan att innehållet förändrats är just fastighetsförsäkringen. Vi hjälper idag ett stort antal bostadsrättsföreningar med sin fastighetsförsäkring där första steget alltid är att göra en ordentlig upphandling för att helt enkelt få svar på följande fråga: Finns bättre alternativ än den försäkringen föreningen har idag? Låt oss ta reda på det, kontakta oss idag så berättar vi mer!

Fastighetsägare?

Fastigheter har den fina egenskapen av att inte förändras speciellt mycket med åren, annat än att de givetvis blir äldre. Vad som däremot kan förändras är hur fastigheten används och vem lokaler och lägenheter hyrs ut till. Vi har märkt att många fastigheter kan ha legat på samma försäkringsbolag under en väldigt lång tid, där försäkringen kanske till och med är utformad efter tidigare ägares angivna förutsättningar. Det finns nog heller ingen försäkring där priset kan variera så mycket mellan olika försäkringsbolag som just på fastighetsförsäkingar. Många försäkringsbolag har dessutom hårda restriktioner och säger nej till att ens försäkra vissa fastigheter. Låt oss genomföra en ordentlig upphandling av era fastighetsförsäkringar så att både innehållet och priset blir så bra som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag.