Så hjälper vi er

Varför är det bättre att anlita en försäkringsförmedlare än att göra detta på egen hand? Den frågan får vi ofta innan vi hjälper en kund, men aldrig efteråt. Det beror på att i de allra flesta fall där vi hjälper en för oss ny kund, så lyckas vi både förbättra skyddet och samtidigt sänka kostnaden.

Att vi nästan alltid lyckas med att både förbättra skyddet och samtidigt sänka kostnaden beror på flera faktorer som i kombination med varandra blir ett nästan oslagbart recept för att lyckas. Vi börjar med att göra en ordentlig genomgång av försäkringarna, se till att skyddet är korrekt utformat. Därefter upphandlar vi försäkringarna ute hos ett stort antal försäkringsbolag och får in ett par riktigt bra offerter, som vi sedan ställer mot varandra och slipar till ytterligare. Sedan är det upp till vår kund, byta till något av de förslagen vi lagt på bordet eller inte. I de allra flesta lägen byter man till något som är av högre kvalité samtidigt som det rent ekonomiskt är ett bättre alternativ.

Så oavsett om man så hittar de bästa alternativen genom att sprida ut olika försäkringar på olika bolag, eller samla ihop alla på ett och samma ställe, så blir vi vår kunds personliga försäkringskontakt. Vi är spindeln i nätet helt enkelt. Det är oss du ringer när du behöver hjälp, har köpt ett objekt du behöver försäkra, när du har sålt en fastighet eller när du behöver öka er försäkring för ett stort entreprenadjobb ni precis fått. För alla de hundratals företag vi idag hjälper är detta det absolut viktigaste, tryggheten att veta att man har ett telefonnummer att ringa för alla typer av försäkringsärenden. Att ha någon som har koll på företagets försäkringar – på riktigt!

Vår arbetsprocess

En metod som fungerar

Steg 1

En förmedlingsfullmakt signeras och skickas till oss

Steg 2

Vi tar ut en kopia på era försäkringsbrev och gör en noggrann behovsanalys

Steg 3

Vi skickar ut en upphandling på det skyddet vi tillsammans kommit fram till behövs

Steg 4

Vi presenterar de bästa offerterna och hjälper er att jämföra dessa

Steg 5

Efter ert godkännande så byter vi till önskad försäkringslösning

Steg 6

Vi är nu er personliga försäkringskontakt. Vi jobbar för er i alla lägen och har som mål med vårt samarbete att ni ska ha den bästa möjliga försäkringslösningen år efter år, vilket vi säkerställer genom att göra denna upphandlingsprocess inför varje förnyelse.

Som ni ser så är detta alltså inte någonting som ska vara tidskrävande för våra kunder, utan det är vi som gör jobbet. Ni fattar besluten, helt enkelt. Nedan finns vår förmedlingsfullmakt, det enda verktyget vi behöver för att kunna hjälpa er redan idag!

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag.