Personförsäkring

Företagsförsäkringar, fordonsförsäkringar och annat i all ära, det är givetvis viktigt att ha. Men vad är viktigare än att du och dina anställda får snabb vård när ni behöver det? Låt oss presentera en mycket förmånlig personförsäkring – Ankaret Hälsa.

Ankaret Hälsa

Vi har tillsammans med försäkringsbolaget Sensor Försäkring tagit fram ett mycket förmånligt personförsäkringspaket för dig som kund hos oss, en produkt som vi kallar för Ankaret Hälsa.

I denna försäkringslösning finns möjligheten att anpassa innehållet helt efter era önskemål och ert behov. De moment som är möjliga att lägga till i detta paket är Sjukvårdsförsäkring, Sjuk- & Olycksfallsförsäkring samt Livförsäkring.

Försäkringen förmedlas via Sensor Försäkring. På deras hemsida hittar ni fullständiga villkor för försäkringen samt information om vilka bolag som är försäkringsgivare för respektive moment.

I tabellerna nedan ser ni vilka moment som ingår i Olycksfalls- respektive Sjukvårdsförsäkringen. Tveka inte att ta kontakt med er försäkringsförmedlare hos oss på Ankaret Försäkring för att få information och pris på det innehåll som just ni är intresserade av.

Skadeanmälan

För sjukvårdsförsäkringen är Trygg Hansa försäkringsgivare och skadeanmälan görs via ett enkelt samtal till vårdplaneringen på telefonnummer 0771-111 670. Rådgivningen är öppen dygnet runt, alla dagar. Tidsbokningen sker vardagar klockan 7–17.

För olycksfall- och livförsäkringen görs skadeanmälan på sensorforsakring.se/foretag/anmal-skada/ eller via telefon på 010-410 03 10.

Olycksfallsförsäkring

Läkekostnader

Tandskadekostnader

Reskostnader

Sveda och värk

Merkostnader

Rehabiliterings- och hjälpmedelskostnader

Krisförsäkring

Ersättning för medicinsk invaliditet

Ersättning för ekonomisk invaliditet

Ersättning för utseendemässiga skadeföljder

Dödsfallsersättning

Sjukvårdsförsäkring

Grund
Stor

Privat läkarvård

Annan privat behandling

Privat operation eller sjukhusvård

Eftervård

Resor och logi

Hjälpmedel

Second opinion

Kristerapi

Offentlig vård

Läkemedel

Förstahjälpersättning

Ersättning vid sjukhusvistelse

Hemhjälp

Tillfällig vistelse utomlands

Jag vill veta mer om Ankaret Hälsa

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur sjukvårdsförsäkringen skulle kunna se ut på ditt företag.