Personförsäkring

Företagsförsäkringar, fordonsförsäkringar och annat i all ära, det är givetvis viktigt att ha. Men vad är viktigare än att du och dina anställda får snabb vård och rätt ersättning när ni råkar ut för en skada eller en olycka? Låt oss presentera en heltäckande försäkringslösning – Ankaret Hälsa.

Ankaret hälsa

Rätt skydd när olyckan är framme är en av de största tryggheterna man kan ha. Många tror att det kostar väldigt mycket pengar att ha sig själv försäkrad, vilket inte riktigt är sanningen om du frågar oss. Vi har en speciellt utformad produkt för dig som företagare som vi kallar för Ankaret Hälsa. Detta är ett paket som innehåller en privat sjukvårdsförsäkring, en olycksfallsförsäkring och en sjukavbrottsförsäkring. Ankaret Hälsa går utmärkt att teckna även för anställda på företaget. Hör av dig till oss så tar vi fram en offert för ert företag och tar därmed första steget mot en riktigt bra helhetslösning.

Specialistvårdsförsäkring

Tillsammans med vår partner Sensor Försäkring erbjuder vi en specialistvårdsförsäkring. Detta är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd. När du eller en av dina medarbetare blivit sjuk ges ni möjlighet att få din diagnos utvärderad och fastställd av internationell medicinsk expertis. Journalhandlingar, röntgenbilder, undersökningar och provresultat skickas till specialistläkarna, utan att du i normalfallet behöver resa eller besöka någon läkare för att få en genomgång av din diagnos.

Experterna ger dig därefter råd om vilken behandling som är bäst lämpad för dig och du ges därefter möjlighet att nyttja världens främsta specialistläkare utomlands för att genomföra behandlingen. Förutom att försäkringen betalar kostnaderna för den behandling läkarna rekommenderat, resor och boende, kan du få ersättning med 1000 kr per dag i upp till 60 dagar, så länge behandlingen pågår utomlands.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag.